Міністр енергетики США Рик Перрі відмовляється давати показання в справі щодо імпічменту президента США Дональда Трампа перед закритим сесійним комітетом Палати представників Конгресу. Про це пише Reuters.

Як повідомив прес-секретар міністерства енергетики Шейлін Хайнс, що міністр готовий взяти участь лише у відкритих слуханнях.

"Міністр не буде брати участь у секретній інквізиції в "зоряній" камері, де заборонена присутність адвокатських агентств", - повідомила прес-секретар.

Також вона підкреслила, що якщо комітет зацікавився у проведенні сервісного розгляду, він може направити на розгляд міністра запрошення взяти участь у відкритому слуханні, на якому може бути присутнім також адвокат Департаменту і американський народ.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що нижня палата Конгресу США почала процедуру імпічменту президента Дональда Трампа. За рішення проголосувало 232 депутатів, проти - 186.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп виступив із терміновим зверненням

Також "Знай.ua" писав, що показали відверті фото Іванки Трамп