Стало відомо, що вартість бельгійських вівчарок малінуа значно зросла через недавню заяву американського президента Дональда Трампа. Глава держави стверджує, що собаки саме цієї породи брали участь у ліквідації ватажка "Ісламської держави" Абу Бакра аль-Багдаді. Про це пише TMZ.

"Мені надійшла пропозиція продати таку ж собаку за 85 тисяч доларів. До того, як президент США Дональд Трамп показав фото геройського пса Конана, дорослі малінуа продавалися за ціною до 25 тисяч доларів, а щенята – за дві тисячі доларів", – повідомила власник розплідника Ruidoso Malinois Ірен Хаукрофт.

До того ж, вона сказала, що на сьогоднішній день її завалили проханнями продати вихованця. На даний момент в розпліднику ростуть 73 малінуа.

Слід зазначити, що в середу, 30 жовтня, президент США опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter фото пса Конана, який став одним з учасників спецоперації.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Американський герой!" – підписав пост Трамп.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп пошкодував скандальну герцогиню Сассекську Меган Маркл, яка нещодавно говорила, що преса до неї дуже жорстока.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр енергетики США Рік Перрі відмовляється давати свідчення у справі щодо імпічменту президента США Дональда Трампа перед закритим сесійним комітетом Палати представників Конгресу.

Також портал Знай.ua писав, що поки в США святкують Хеллоуїн, американські конгресмени дали старт процедури імпічменту президента Дональда Трампа.