Депутат від групи "За майбутнє" Ярославу Дубневичу обрали запобіжний захід. Вищий антикорупційний суд відмовив щодо тримання депутат під вартою і призначив заставу у розмірі 100 млн грн.

Кошти Дубневич має внести на рахунок протягом пʼяти днів. Упродовж досудового розслідування підозрюваний носитиме спеціальний браслет-трекер та зобовʼязується зʼявитися до суду на вимогу слідчої судді.

Засідання у справі Дубневича

Раніше своїй доповіді перед народними депутатами генпрокурор Руслан Рябошапка зазначив, що розслідування кримінальної справи щодо причетності Дубневича до заволодіння коштами ПАТ "Укрзалізниці" завершене. За даними слідства у 2015-2016 роках за сприяння Дубневича здійснювалися держзакупівлі для Укрзалізниці за завищеними цінами. Це спричинило збитки державі на понад 93 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Кошти від угоди, за даними слідства, отримали контрольовані депутатом та його спільниками компанії "через узгоджене завищення ціни під час реалізації стрілочної продукції", а сам Дубневич неодноразово використав службове становище "в інтересах пов’язаних з ним осіб".

Засідання у справі Дубневича

Нагадаємо, що Трамп озвучить стенограму розмови з Зеленським в прямому ефірі: "Люди повинні це почути...".

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 тисяч доларів тільки на школу: стало відомо, скільки Зеленський витрачає на дітей.

Також портал Знай.uа писав, генпрокурор зібрався покарати скандального депутата Дубневича.