Як відомо, президент України Володимир Зеленський не дуже любить розповідати про своє особисте життя, а тим паче про свої дітей. Щоправда, в Інтернет все ж просочилося кілька цікавих фактів про те, скільки глава держави витрачає на навчання доньки та син. І слід зауважити, що цифри вражають, адже не кожен зможе собі витрачати такі шалені гроші школу,.

Як пише РБК-Україна, у глави держави є дві дитини: 15-річна Олена і 6-річний син Кирило, які відвідують Новопечерську школу в Києві. Відомо, що навчання в школі платне. Так, батьки учнів 1-5 класів платять в рік $ 12 850, а 6-11 класів - $ 10 850.

Зауважимо, що в цю шалену вартість входять всі необхідні матеріали: персональний планшет, який залучений нарівні з підручниками, шкільна форма від дизайнера Лілії Пустовіт, спортивна форма, дворазове харчування, відвідування творчих гуртків і спортивних секцій, а також щорічний медичний огляд.

Також за окрему плату в школі можна замовити додаткове харчування: сніданок за 1900 гривень на місяць та вечірній перекус за 1700 гривень на місяць. Відтак, виходить, що Зеленський витрачає на дітей близько 25 тисяч доларів за рік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Підкреслимо, що нардепи України зазвичай хочуть, щоб їхні діти навчалися поруч з принцами і майбутніми королями і можуть спокійно заплатити 30 тисяч доларів на навчання своїх нащадків. До прикладу, Сергій Алексєєв розповідає, що його донька навчається в британській школі і це обходиться в 20 тисяч доларів на рік.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА.

Як повідомляв портал Знай.ua, у п'ятницю, 1 листопада 37-річного Олександра Прокопенко призначили головою Чернігівської обласної адміністрації.

Також портал Знай.ua писав, що у Тернополі президента Володимира Зеленського зустріли пікетом і криками "Ганьба!". Представники штабу опору капітуляції влаштували гаранту своєрідний "коридор ганьби".