Президент США Дональд Трамп в черговий раз заявив про позитивний тон його розмови з українським президентом Володимиром Зеленським. Він заявив, що готовий зачитати її розшифровку громадянам США у прямому ефірі.

Трамп повідомив про свої наміри в інтерв'ю Washington Examiner у п'ятницю, 1 листопада. За його словами, розмова з Володимиром Зеленським була "хорошою". І щоб це продемонструвати він особисто прочитає американцям стенограму бесіди.

Дональд Трамп

"Це був хороший телефонний дзвінок. В якийсь момент я збираюся сісти, можливо, це буде бесіда біля каміна в прямому ефірі, і прочитати стенограму дзвінка, тому що люди повинні почути", - заявив президент США. Дональд Трамп

Глава Білого дому підкреслив, що не збирається співпрацювати з представниками Демократичної партії у розслідуванні в рамках справи щодо імпічменту. Дональд Трамп негативно висловився щодо розслідування демократів, назвавши його "шахрайством" і "обманом".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дональд Трамп

Нагадаємо, раніше у США почався імпічмент Трампа

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп виступив із терміновим зверненням

Також "Знай.ua" писав, що показали відверті фото Іванки Трамп