Нижня палата Конгресу США почала процедуру імпічменту президента Дональда Трампа. За рішення проголосувало 232 депутатів, проти - 186. Передає CBS News.

Варто відзначити, що проти резолюції про імпічмент проголосували всі представники Республіканської партії США і лише двоє представників Демократичної.

Резолюція стане фундаментом для публічного розслідування з питань розвідки Палати представників. За його результатами складуть доповідь, яку розгляне Юридичний комітет. Трамп і його прихильники також зможуть надати докази його невинності і допитати свідків.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп показав у Twitter засекречене фото пса, який був поранений при ліквідації ватажка терористів ІДІЛ аль-Багдаді.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, президент США Дональд Трамп зганьбився на весь світ. Так, глава Білого дому назвав Володимира Зеленського "новим російським президентом".

Також портал Знай.ua писав, Трамп розкритикував нові iPhone.