Не так давно українців ощарашили новиною про те, що глава Офісу Президента Андрій Богдан не виходить на роботу. І причину цього назвали досить вагому - права рука Зеленського нібито побився з головою СБУ Іваном Бакановим. Інформацію оприлюднив журналіст Станіслав Речинський.

Іван Баканов
Іван Баканов

"Команда Зе пішла в рознос. У середу на Банковій побилися Баканов і Богдан. Богдан з тих пір на роботу не виходить. Причина конфлікту - призначення начальника ГСУ СБУ. Богдан хотів Нескоромного. Баканов - Вовка. Богдану вибили зуб. Крім того, Зе підписав подання Баканова на звільнення двох заступників голови. Бухарева і Нескоромного. Дублика не підписав. Баканов - це Коломойський. І він зараз фактично керує СБУ. І це погано" - ділиться Станіслав у Facebook.

Журналіст Соня Кошкіна підтвердила у Facebook інформацію Речинського.
"Весь Фактаж підтверджую – перевірила. І по Богдану теж. Оцінки і акценти у мене дещо інші, але поки залишу їх при собі – зараз важливий саме фактаж" – наголосила вона

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Сам Андрій Богдан не сповільнився з "відповіддю" і відповів на такі заяви у звичній формі команди Зеленського - віджартувався на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Баканов не попадайся на моєму шляху!!!! В наступний раз вип'ю всю кров)))) Будеш котам хвости крутити!!!" - посміявся голова ОП і прикріпив фото зі святкування Хелловіна.

Українці в коментарях відреагували двояко:

"Ахахах. найкращий глава офісу президента", "Ви там зовсім хворі?", "Дитячий садок, чесне слово, в країні суцільний Хеллоуїн, навіть вбиратися не потрібно", "Костюм зубної феї", "До весілля заживе", "Андрій,годі жартувати,.За всі ваші жарти віддуватись Президенту"

Нагадаємо, що Трамп озвучить стенограму розмови з Зеленським в прямому ефірі: "Люди повинні це почути...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський жорстко пройшовся по скандальному Яременку: "Спалився - склади мандат".

Також портал Знай.uа писав, Столтенберг зачитав вірш Шевченка українським депутатам, прозорий натяк: "Страшно впасти у кайдани...".