Глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан пояснив, чому не опублікована стенограма розмови глави держави з президентом США Дональдом Трампом.

Так, Богдан відповів на інформаційний запит депутата фракції Європейська солідарність Олексій Гончаренко, про що той повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

"Прийшла відповідь з Офісу Президента. Публікувати версію розмови Трампа з Зеленським не будуть тому що "не передбачений порядок публікації". А могли б опублікувати й закінчити всі розмови як в наших, так і закордонних ЗМІ", - йдеться у дописі.

Богдан пояснив, що посадові особи зобов'язані діяти виключно у межах передбачених законом повноважень. Він підкреслив, що публікація стенограм розмов офіційних осіб не передбачена законодавством.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пришел ответ из Офиса Президента. Публиковать версию разговора Трампа с Зеленским не будут потому что «не предусмотрен...

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Donderdag 31 oktober 2019

Президент США Дональд Трамп у свою чергу заявив про свою готовність публічно зачитати американському народу стенограму телефонної розмови з українським колегою Володимиром Зеленським. Про це Трамп сказав у інтерв'ю виданню The Washington Examiner, опублікованому у четвер, 31 жовтня.

зустріч Зеленського і Трампа
зустріч Зеленського і Трампа

25 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту. З тексту розмови випливає, що Трамп схиляв президента України Володимира Зеленського розпочати розслідування проти політичного опонента колишнього віцепрезидента Джо Байдена.

Нагадаємо, що Трамп озвучить стенограму розмови з Зеленським в прямому ефірі: "Люди повинні це почути...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський жорстко пройшовся по скандальному Яременку: "Спалився - склади мандат".

Також портал Знай.uа писав, Столтенберг зачитав вірш Шевченка українським депутатам, прозорий натяк: "Страшно впасти у кайдани...".