Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в ЗМІ активно поширюється інформація, що члени політичної команди президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан та Іван Баканов вирішили невідомий конфлікт бійкою. Зазначається, що Андрій Богдан у сутичці навіть зуб загубив.

У мережі багато політиків, громадських активістів та простих громадян активно підхоплюють тему і намагаються з'ясувати, що ж трапилося насправді. Так, ситуацію прокоментував голова Офісу президента Кирило Тимошенко в мережі Facebook.

Мы опровергаем эту информацию, хоть в особом опровержении она не нуждается, ибо является выдуманной от начала и до...

Geplaatst door Kirill Timoshenko op Zondag 3 november 2019

"Ми спростовуємо цю інформацію, хоч особливого спростування вона не потребує, бо є вигаданою від початку і до кінця. В черговий раз надбанням громадськості став фейк, не заснований на жодному джерелі, який заслуговував би хоч якусь довіру. Шкода, що на нього ведуться серйозні видання, яким довіряють люди.", - заявив Тимошенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Богдан відреагував на бійку з Бакановим і вибитий зуб: красномовне фото.

Як повідомляв Знай.uа озвучено головні обіцянки Йенса Столтенберга Україні: на що піде НАТО заради миру.

Знай.uа писав, як зміниться столичний Хрещатик, в КМДА приголомшили киян рішенням: вже в лютому.