Народний депутат фракції "Опозиційна платформа - за життя" Ілля Кива вчергове втрапив у гучний скандал. Так, цього разу, нардеп погрожував незнайомій людині відрізати їй голову. Даний інцидент вдалося зняти на відео, яке опублікували в Telegram-каналі "Klymenko Time".

На кадра видно, як під стінами Верховної Ради Кива підходить до свого автомобіля. В цей час до нього звернувся чоловік, ймовірно активіст, та запитав його, а навіщо він ховається від народу. У відповідь незнайомець отримав від Ківи різку і грубу відповідь.

Ось, діалог між нардепом та чоловіком:

"Від народу ховаєтеся, чи що?" – запитав чоловік.

"У сенсі?", - запитав Ківа.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ну от з охороною...", - пояснив чоловік.

"Ти що, дурень, бл*ть?! Я тобі зараз голову відріжу, с*ка!" – прокричав нардеп.

Щодо користувачів мереж, то вони неоднозначно відреагували на даний інцидент. Одні виправдовують Киву, інші ж стверджують, що не можна так спілкуватися.

Нагадаємо, що раніше нардепа підловили саме у той момент, коли він торкався своїх геніталій під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко. Він розмістив відео на своїй сторінці в "Фейсбук"

Як повідомляв Знай. ua, нова глава МОЗ Скалецька розповіла, чи буде наслідувати Супрун: "Я не спеціаліст з ерекції".

Також Знай. ua писав, що об'єкт бажання Киви прокоментувала конфуз в Раді: "Хотів допомогти з благодійного боку".