2 листопада, субота, в мережі з'явилася інформація від українських журналістів, що 30 жовтня Андрій Богдан, глава Офісу Президента, і Іван Баканов, голова СБУ, побилися на Банковій.

Про це повідомив журналіст Станіслав Речинський, який у 2005 році був прес-секретарем СБУ, на своїй сторінці в Facebook. Речинський зазначив, що: "Богдан з того часу на роботу не виходить". Його слова підтвердила журналістка Соня Кошкіна.

Скріншот поста Речинського

"Богдану вибили зуб", - написав у пості Речинський.

Після цього Андрій Богдан опублікував на своїй сторінці пост, який підписав: "Баканов не попадайся на моєму шляху!!!! В наступний раз вип'ю всю кров)))) Будеш котам хвости крутити!!!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Баканов не попадайся на моем пути!!!! В следующий раз выпью всю кровь)))) Будешь кошкам хвосты крутить!!!

Geplaatst door Андрей Богдан op Zaterdag 2 november 2019

3 листопада Анастасія Слічна, дівчина Андрія Богдана, запостила у себе в Facebook-сторіз фото з Богданом і підписала знімок: "Зуби на місці) перевірила".

Фото дівчини Богдана

Нагадаємо, раніше розмова Зеленського з Трампом: Богдан пояснив, чому не опублікували стенограму.

Також Знай.uа писав, що Богдан уперше заговорив про відставку і реакції Зеленського: "Вже домовилися".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дівчина Андрія Богдана прокоментувала стосунки: "Після знайомства з ним...".