Дівчина глави Офісу президента Андрія Богдана Анастасія Слічна розповіла про їхні стосунки. Про це повідомляється на офіційному сайті каналу "1+1".

Анастасія стверджує, що після призначення на пост глави держави Володимира Зеленського, стосунки з главою ОП Андрієм Богданом в основному ніяк не змінилися.

"Моє життя не змінилося! У мене немає охорони, але бувають дні, коли я кажу Андрієві: "Все буде добре? Мені не треба нічого боятися?", А він каже: "Ні-ні, все добре!", Тому, я сама воджу власний автомобіль. Я, як жила, так і живу, але тепер я думаю про те, що мені запостити в Instagram або Facеbook. Ми часто буваємо на якихось заходах, ходимо в кіно, дуже активно проводимо вихідні, і до нас завжди приїжджають друзі. Андрій мене не обмежує: наприклад, сьогодні він пішов на футбол, а я пішла на "Міс Україна Всесвіт", але мені здається, що він трохи образився, і сказав: "Добре, їдь, а потім приєднуйся до нас!", - поділилася Слічна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, Богдан славиться своїми радикальними висловлюваннями. Обраниця голови ОП цього не заперечує і часом розуміє, що, незважаючи на такий самий характер, виявляється все ж спокійніше.

"Я завжди була теж такої енергійної і іноді десь могла висловитися жорстко, і після знайомства з Андрієм я зрозуміла, що я дуже спокійна. Дуже часто я кажу Андрієві: "Тут треба бути трохи м'якше або не звертай на це увагу…". Він дуже часто зі мною радиться з питань життєвого досвіду, а не з політичних питань…", - поділилася Анастасія.

Також дівчина розповіла, що підтримує спілкування з дітьми Андрія Богдана.

"Це чотири дівчини, молодшій з яких 11 років. Я для них як старша подружка", - сказала Сличная.

Нагадаємо, що Андрій Богдан заявив, що його дівчина Анастасія Сличная вигнала з дому.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилася інформація, що генеральна прокуратура України розглядає питання вручення підозри чолі Офісу президента Андрію Богдану.

Також портал Знай.ua писав, що глава Офісу президента України Андрій Богдан зустрівся з послами країн G7. На зустрічі обговорили економічну реформу, співпраця з міжнародними партнерами, фінансовими організаціями і судову реформу в Україні.