Голова Офісу президента Андрій Богдан, який на даний момент знаходиться в США з офіційним візитом, дав інтерв'ю російському пропагандистові з телеканалу "Росія 1". Так, улюблена журналіста Путіна Ольга Скабеева опублікувала у своєму Telegram-канал відео, на якому Богдан спілкується з Євгеном Поповим, ведучим програми "60 хвилин".

Варто відзначити, що на питання Попова про переговори Росії і України Богдан висловив упевненість, що вони обов'язково відбудуться. Правда, він має на увазі виключно зустріч "нормандського формату".

Богдан зазначив, що бачить між українською і російською стороною діалог, але багато що залежить від бажання Кремля.

"Тому ви як журналісти і ваші глядачі, як громадянське суспільство теж повинні давати сигнали своїй владі, що мир з Україною необхідний для розвитку обох держав. Величезне вам дякую, що ви знайшли час зі мною поспілкуватися", – потроллив голова ОП.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Клімкін прокоментував можливий імпічмент Трампа.

Раніше Знай.ua повідомляв, Гончарук готує повне перезавантаження української влади.

Також Знай.ua писав, Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте.