Стало відомо, що глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що дестабілізація в країні до кінця 2019 року цілком можлива. Про це права рука Зеленського сказав в інтерв'ю порталу "BBC Україна".

Так, на поставлене питання працівником ЗМІ про те, чи знає керівник ОП Андрій Богдан, щось про "переворот", про який писала одна з депутаток президентської партії "Слуги народу" під час засідання Верховної Ради дев'ятого скликання 29 серпня.

"Я не хочу вживати слово переворот, але дестабілізація ситуації – так", - відповів глава ВП Богдан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що керівник Офісу президента України Андрій Богдан вважає перебільшенням чутки про його значний вплив на президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава Офісу президента України Андрій Богдан розповів, що саме шепотів на вухо Володимиру Зеленському на відомій фотографії з Дніпра.

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Богдан розповів, що зараз в ОП вибудовують алгоритм дій для проведення виборів у Києві. За його словами найменшу проблему зараз являються кандидати на цей пост.