Нардеп фракції "Опозиційна платформа - за життя" Ілля Ківа пояснив своє різке висловлювання після гучного скандалу, у якому він погрожував незнайомій людині відрізати голову. Даний інцидент здивував усіх українців.

У свою чергу на своїй сторінці у Facebook Ківа заявив, що "минулого тижня за мною бігала група провокаторів", за якими нібито стоїть активіст з Одеси Сергій Стерненко. З приводу цього інциденту нардеп вже звернувся в Національну поліцію.

"Якщо ви звернули увагу, я один з небагатьох депутатів у Раді та в політиці, хто регулярно нагадує генпрокурору і влади про те, що злочинець Стерненко, який зарізав багатодітного батька в Одесі, повинен сидіти у в'язниці. Але він на волі. Сьогодні я єдиний, хто стоїть на його стрімкому шляху до визнання невинним. Саме тому він і почав бігати за мною в компанії своїх друзів-під**асів. І ображати мене і моїх дітей. За підсумком, я обіцяю, він отримає своє покарання і заслужене приниження", – написав Ківа.

Під стінами Верховної Ради Ківа підходить до свого автомобіля. В цей час до нього звернувся чоловік, ймовірно активіст, та запитав його, а навіщо він ховається від народу. У відповідь незнайомець отримав від Ківи різку і грубу відповідь.

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю 25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Ілля Ківа
Ілля Ківа

Ось, діалог між нардепом та чоловіком:

"Від народу ховаєтеся, чи що?" – запитав чоловік.

"У сенсі?", - запитав Ківа.

"Ну от з охороною...", - пояснив чоловік.

"Ти що, дурень, бл*ть?! Я тобі зараз голову відріжу, с*ка!" – прокричав нардеп.

Щодо користувачів мереж, то вони неоднозначно відреагували на даний інцидент. Одні виправдовують Киву, інші ж стверджують, що не можна так спілкуватися.

Нагадаємо, що раніше нардепа Ківу вчергове підвів язик, скандал прогримів на всю Україну: "Я тобі голову відріжу".

Як повідомляв Знай. ua, нова глава МОЗ Скалецька розповіла, чи буде наслідувати Супрун: "Я не спеціаліст з ерекції".

Також Знай. ua писав, що об'єкт бажання Киви прокоментувала конфуз в Раді: "Хотів допомогти з благодійного боку".