2 листопада, субота, в мережі з'явилася інформація від українського журналіста, що 30 жовтня Андрій Богдан, глава Офісу Президента, і Іван Баканов, голова СБУ, побилися на Банковій, пише Рoliteka.

Про це повідомив журналіст Станіслав Речинський, який у 2005 році був прес-секретарем СБУ, на своїй сторінці в Facebook. За словами журналіста причиною конфлікту нібито стало те, що на посаді нового начальника Головного слідчого управління СБУ Богдан хотів бачити Дмитра Нескоромного, а Баканов - Василя Вовка.

В пості Речинський написав, що: "Богдану вибили зуб".

Скріншот поста

В Офісі Президента інформацію про те, що Богдан і Баканов побилися, заперечують.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3 листопада Андрій Богдан сам посміявся над чутками про бійку на своїй сторінці в Facebook і змінив фото профілю. На отфотошопленому знімку побитий Богдан посміхається, демонструючи кілька вибитих зубів.

Geplaatst door Андрей Богдан op Zondag 3 november 2019

Нова аватарка Богдана, скріншот

Користувачі в коментарях похвали почуття гумору глави Офісу Президента і додали, що ЗМІ поширювали інформацію, ніби Богдану вибили тільки один зуб. На фото ж очевидно бракує декілька. Українці написали: "Добре, коли є почуття гумору", "Я думав, ти міцніший за Баканова", "Баканов постарався на славу", "Ще й по носу перепало?" та інші коментарі:

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Нагадаємо, раніше "Не поділили дівчат Яременко": українців розсмішила "бійка" Богдана з Бакановим.

Також Знай.uа писав, що дівчина Богдана розповіла, як почуває себе голова ОП після нашумілої "бійки" з Бакановим: "Я перевірила...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Богдан відреагував на бійку з Бакановим і вибитий зуб: красномовне фото.