Скандал з народним депутатом від "Слуги народу" Богданом Яременко, який обговорювала вся країна, отримав несподіване продовження. Політолог Дмитро Корнійчук припустив, що його міг хтось здати, передає Politeka.

Політолог вважає, що про те скандальне листування з повією комусь було відомо заздалегідь. Він вирішив поставити питання про те, кому вигідно позбутися від народного депутата, так як він є головою комітету з міжнародних справ.

"Не здивуюся, якщо це пов'язано з виконанням Мінських угод і новим законом про особливий статус Донбасу, який буде проходити через комітет Ради з международке", — пише Корнійчук.

Богдан Яременко
Богдан Яременко

При цьому раніше депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко після гучного секс-скандалу написав заяву про відставку з голови парламентського комітету, ну або напише дуже скоро. Судячи по останньому посту в Facebook, народний обранець сам поки не вирішив, що робити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Через Давида Арахамію мені передали, що для трьох фракцій буде достатньо, якщо до 19:00 я повідомлю про заяву про відставку особисто в пості фб".

Нагадаємо, журналісти оприлюднили нові листування велелюбного Яременко.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний нардеп Яременко вызверился на журналістів ВРУ.

Також Знай. ua писав, що скандальний Яременко написав заяву про відставку, але є одне але.