Журналістка телеканалу "СТБ" Емма Антонюк показала профіль у популярному додатку для знайомств Tinder нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка.

"Прошу дуже, вереснева переписка з подругою. Я так розумію, Богдан Яременко вже тоді почав планувати провокацію для наївних журналістів. Або це провокація провокації...", - пише журналістка.

Прошу дуже, вереснева переписка з подругою. 🤣 Я так розумію, Богдан Яременко вже тоді почав планувати провокацію для наївних журналістів. 🧐Або це провокація провокації. Як все заплутано. 🤯

Geplaatst door Emma Antonyuk op Woensdag 30 oktober 2019

Як відомо, 30 жовтня Богдан Яременко потрапив у гучний секс-скандал, коли прямо у Верховній Раді замовляв послуги "нічного метелика". Журналісти змогли сфотографувати переписку, у якій Яременко роздивляється анкету якоїсь 32-річної Аліни. Потім дівчина пише, що бере 100$ за годину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пізніше журналісти зняли листування Яременка з 20-річною дівчиною, з якою він познайомився в Tinder. Після декількох повідомлень нардеп запитав, скільки дівчині потрібно грошей на місяць.

Пссс, ми вам ще трохи "провокацій" від Слуга Народу Богдан Яременко принесли. Тут народний обранець "фабрикує...

Geplaatst door Буквы op Woensdag 30 oktober 2019

Нагадаємо, "Слуга народу" Яременко поскаржився на підглядання в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді.

Також портал Знай.ua писав, Юзик з "Слуги народу" пояснив, як хор Верьовки опинився на сцені "Кварталу 95".