Наскільки емоційно стійкий і дипломатичний той чи інший лідер, безперечно допомагає зрозуміти його психологічний портрет. Нещодавно такий же склали і для президента України Володимира Зеленського, повідомляє "Хвиля".

Отже, коротко про головні якості слуги народу.

Загальна характеристика

Зеленський зізнався, чого очікує від зустрічі з Трампом
Зеленський зізнався, чого очікує від зустрічі з Трампом

Емоційний і товариський. Вміє підняти настрій, розвеселити. Із задоволенням розповідає про свої зв'язки, знайомства. Емоції різко змінюються: то веселий і доброзичливий, то запальний і злий. Стежить за манерами, але вимагає такого ж від навколишнього. Хоча якщо згадати сумнозвісний випадок з чиновником і фразу, яка вже стала крилатою "Вийди звідси, розбійнику", то звичайно, можна і посперечатися з висновком, але залишимо це фахівцям.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олена і Володимир Зеленські
Олена і Володимир Зеленські

Крім того, Зеленський - любитель організувати активний відпочинок друзям і знайомим, він ображається, якщо його старання не цінуються. Досить метушливий. Постійно перевантажений справами, від багатьох з яких можна відмовитися. Погано передчуває життєві потрясіння і драматичні події. Очікує позитивного результату, тому часто піддається стресу нездійснених надій.

Зеленський – керівник

зустріч Зеленського з Лукашенком
зустріч Зеленського з Лукашенком

Сильні сторони.

Активний, оптимістичний, доброзичлива людина. Уважний до людей, турботливий. Прагне допомогти всім, хто просить про це. Добре відчуває емоційний стан інших людей. Легко заводить нові знайомства особистого та ділового характеру. Противник порожньої витрати часу, завжди зайнятий невідкладними справами. Сприйнятливий до перспективних ідей, які можна застосовувати на практиці.

Мінуси в звичках

Зйомки серіалу "Слуга народу"
Зйомки серіалу "Слуга народу"

Накопичує негативні емоції, які здатний деякий час стримувати. Але якщо їх дуже багато — виходить з себе, переживає, може навіть захворіти. Не може діяти без емоційного контакту із співбесідником, тому йому важко взаємодіяти з людьми, які ніяк не виявляють свого ставлення до подій. Неекономен, не завжди оцінює вигідність і корисність того, що робить. Довго вагається перед прийняттям важливого рішення щодо складного питання. Погано розраховує час, ледве відокремлює головне від другорядного, перевантажуючи себе справами. Переоцінює свої ділові здібності.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Слід додати, що судячи з висновків, президент може проявити себе як фронтального лідера – тобто, швидко захопити оточуючих своїми ідеями і буде наполегливий у виконанні мети. Втім, не все так просто: Зеленський здатний також маніпулювати етичними принципами, орієнтуватися на різні "правила гри". Мотиви і мета: благі наміри і корисливі спонукання. Мета — отримання прибутку (бажано в рамках закону).

Нагадаємо, Романенко розповів про конфлікт між Богданом і Бакановым.

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський попередив Зеленського про політичну кризу.

Також Знай.uа писав, що Дубілет анонсував безготівкові зарплати чиновникам.