Кабінет Міністрів України від 3 листопада ухвалив постанову про переведення всіх виплат співробітникам органів влади у безготівкову форму. Про це на своїй сторінці у Facebook заявив міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет.

Дмитро Дубілет, міністр
Дмитро Дубілет, міністр

"Тільки уявіть собі. 60 млн грн на рік витрачають центральні органи влади та обладміністрації на банківські комісії через те, що платять зарплату готівкою. І ще якусь сума, яку ми вже не рахували, на виплати за відрядження. Виявилось, що близько 7% співробітників отримують зарплату готівкою, а не на банківський рахунок", - підкреслив він.

Крім того, Дубілет нагадав, що нещодавно ухвалили постанову, котрою регламентується переведення виплат співробітникам органів влади у безготівкову форму. Міністр запевняє, що 60 тисяч гривень - не велика сума, якщо брати у масштабах бюджету всієї України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

"...цим рішенням ми позбавили банки доходу. Для них робота з готівкою, навіть з комісією, — це також збиткова історія", - підсумував Дубілет

Нагадаємо, в мережі з'явилася інформація від українського журналіста, що 30 жовтня Андрій Богдан, глава Офісу Президента, і Іван Баканов, голова СБУ, побилися на Банковій.

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Луценко залишає Верховну Раду.

Також Знай.ua писав, що Кабмін встановив максимальну кількість чиновників в областях і районах.