Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Луценко достроково склала повноваження нардепа за станом здоров'я. Найближча соратниця екс-президента Петра Порошенка йде із Верховної Ради і навіть написала відповідну заяву. Про це повідомляє Хвиля.

Так, Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень народного депутата, оскільки її підкосило здоров'я. Соратниця екс-президента буде працювати лише на найближчому пленарному тижні.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

"Документ в апарат ВР був поданий у п'ятницю, 1 листопада", - сказано в повідомленні.

Що саме підкосило "жінку третього тисячоліття" невідомо, позаяк офіційної заяви вона не зробила. Останній допис, який оприлюднила Луценко у своєму facebook - це сумний осінній вірш і декілька фото її собаки Черчіля.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Geplaatst door Ірина Луценко op Zondag 27 oktober 2019

Петро Порошенко стверджує, що джерело журналістів, нібито попередили про рішення жінки.

Як відомо, кримінальну справу, яка стосується зловживання владою з боку людей з Адміністрації Петра Порошенка, направили в НАБУ. Мова йде про зловживання, які мали місце в 2017 році, про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Генпрокуратура визначила підслідність по детективам НАБУ у кримінальному провадженні, яке стосується цієї справи. Дії службовців підпадають під ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Нагадаємо, раніше писали, що подруга Порошенка йде із Верховної Ради: що задумала "жінка третього тисячоліття".

Як повідомляв портал "Знай.ua", ГПУ порушила кримінальну справу проти Федини і Звіробій.

Також "Знай.ua" писав, що депутати отримали зарплати за жовтень: стало відомо, скільки заробили народні обранці.