Відомий український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко прокоментував "бійку" між Андрієм Богданом, головою Офісу Президента, і Іваном Бакановим, головою СБУ. Ця новина в останні пару днів поставила на вуха всі соціальні мережі та ЗМІ.

Юрій Романенко, УНІАН
Юрій Романенко, УНІАН
Юрій Романенко, УНІАН

Чутки поширив журналіст Станіслав Речинський, на своїй сторінці в Facebook він написав, що: "У середу на Банковій побилися Баканов і Богдан... Богдану вибили зуб". Його слова підтвердила журналістка Соня Кошкіна.

Романенко у своєму звернення говорить, що: "Речинський запустив (інформаційну хвилю про бійку, - ред.), не знаю навіщо, Соня Кошкіна авторитетно підтвердила, що її джерела зуб дають, що так і було. Соня Кошкіна відомий фахівець з пліток".

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності
Показати ще

Романенко висміює те, як швидко оприлюднили інформацію про бійку: "Тільки сталася ця колотнеча десь там в ліфті. І сторони дружно такі бігають і шукають, кому ж злити. Богдан хоче розповісти, як йому вибили зуб. Баканов теж хоче похвалитися. А тут Кошкіна дзвонить і каже: "Ой, хлопці, а ви що, билися?" А вони: "Звичайно побилися, підтверджуємо".

"Смішно, кіно і німці", - резюмує Романенко і додає, що: "Навколо цього г*вна вибудовується цілий дискурс, не говорять про те, що Столтенберг зробив заяву з приводу отримання Україною ПДЧ НАТО. Не говоримо про головні речі".

Романенко зазначає, що: "Прості люди як стояли раком, так і стоять. Патрали їх за Ющенка, Януковича, Порошенко - так і зараз потрошать".

"Хай вони один одному щелепи цілі вибивають. Але принципово - ось я їду зараз по проспекту Перемоги, де будується Шулявський міст. Бахматов каже, що до кінця грудня закінчать, вони там начебто почали ворушитися. Але ось - все через ж*пу", - підсумовував Романенко. "Я пропустив цю новину. І ніяк на неї не реагував, навіть не намагався реагувати, тому що там все було зрозуміло з самого початку", - сказав Романенко.

Нагадаємо, раніше Богдан не став приховувати "вибиті" після "бійки" зуби, реакція українців: "Думав, ти міцніший за Баканова".

Також Знай.uа писав про "бійку" Богдана з Бакановим: журналіст розставив всі крапки над "і".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на бійку Богдана з Бакановим і вибитий зуб вперше відреагували у Зеленського: "Шкода, що на нього...".