В кінці жовтня партія "Слуга народу" збиралася провести з'їзд, щоб обговорити різні питання, що стосуються політичної сили. З'їзд перенесли, його проведуть 10 листопада, неділя, у конгресно-виставковому центрі "Парковий".

З'їзд партії "Слуга народу", 24 канал
З'їзд партії "Слуга народу", 24 канал
З'їзд фракції Слуга народу, 24 канал

Певно, що члени фракції обговорять чималу кількість запитань під час з'їзду, яких накопичилося достатньо за час діяльності партії. На з'їзді також повинні підняти найважливіше кадрове питання: хто обійме посаду глави партії "Слуга народу", якщо Дмитро Разумков складе повноваження. Нагадаємо, що Разумков, спікер Верховної Ради, раніше написав заяву про те, що він хоче скласти повноваження голови партії "Слуга народу".

Олександр Корнієнко, перший заступник голови фракції "Слуга народу", в інтерв'ю повідомляв наступне: "Накопичилися різні питання, які треба терміново провести. Є юридичні питання. У нас є заява голови партії про те, що він хоче скласти повноваження. Така заява може прийняти тільки з'їзд партії".

Слуга народу
Слуга народу

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також під час з'їзду планують обговорити звіт за рік роботи партії, інші кадрові питання, формування робочої групи по внесенню змін в статут партії і вибори в об'єднаних територіальних громадах 22 і 29 грудня 2019 року. Повідомляється, що на з'їзді партії "Слуга народу" буде виступати "керівництво країни і Верховної Ради".

Нагадаємо, раніше Разумков зі "Слуги народу" складе повноваження: офіційна заява спікера Ради.

Також Знай.uа писав, що в “Слузі народу” сказали, хто може очолити партію.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Тищенко переплутав пранкера Джокера з Рябошапкою і випадково "злив" все, що знав: "Бізнесу п***ець".