На майбутній зустрічі лідерів Нормандської четвірки Президент України Володимир Зеленський розраховує домовитися з Канцлером Німеччини про підтримку. Повідомляється, що Ангела Меркель готова до вольових дій щодо часткового врегулювання ситуації на Сході України, що дасть можливість послабити санкції відносно Росії й мінімізувати втрати європейського бізнесу.

Український президент після успішних переговорів зможе при підтримці Франції, Німеччини та Росії, з мовчазним невтручанням Трампа сконцентрувати всі гілки влади в Україні. Про це повідомляє телеграм-канал Розвідка.

Володимир Зеленський

Крім того, губернатор Чернігівської області Андрій Прокопенко заявив про те, що Volkswagen інвестує в Україну $ 1,5 млрд для будівництва автозаводу на Чернігівщині. Прокопенко озвучив плани Офісу Володимира Зеленського на прикордонний пункт Веселий Кут, що розташований на білорусько-українському кордоні. Зручне розташування заводу Volkswagen Group в Чернігівській області дозволяє вирішити два ключові завдання для виробництва: витрати на логістику постачання сировини та комплектуючих, і збут готової продукції будуть оптимальними.

Ангела Меркель, Уніан

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Якщо зустріч Нормандської четвірки не відбудеться Володимир Зеленський сприйматиметься, як слабкий лідер, який не впливає на внутрішній порядок. А саме як такий, що не контролює силові органи, свою партію та генпрокуратуру.

У даній ситуації Volkswagen Group може допомогти канцлеру Ангелі Меркель в реалізації "східної політики" і веденні багаторічної роботи з проектування та будівництва заводу в Україні. Важливим етапом є заява про значні інвестиції в Україну для підтримки Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше Пальчевський спрогнозував політичну кризу Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Герус Коломойському збільшувати рівень на ринок електроенергії

Також "Знай.ua" писав, що показали щорічний рейтинг 100 найбагатших українців