Кабінет міністрів України анонсував легалізацію в країні азартних ігор. Так, за планами уряду, до державного бюджету в 2020 році від цієї діяльності плануються надходження близько 3 мільярдів гривень.

Про це стало відомо завдяки заяві прем'єра Олексія Гончарука, під час презентації проєкту державного бюджету на 2020 рік.

Олексій Гончарук, Хвиля
Олексій Гончарук, Хвиля

"Ми розраховуємо на те, що парламент підтримає законопроект про легалізацію азартних ігор. Приберуть з вулиць автомати, які створюють так багато біди для людей і витягує з них купу грошей. У той же час ми передбачаємо, що буде створена нормальна, цивілізована система грального бізнесу. Яка буде нормально оподатковуватися. Яка потенційно може принести до бюджету понад 3 млрд грн", - розповів прем'єр.

Нагадаємо, Пальчевського вивела з себе полум'яна промова Гончарука: "Зіштовхнути до...".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа підвищення цін на газ, автокрісла, водійське посвідчення в смартфоні: до чого ще готуватися українцям у листопаді.

Знай.uа писав, абонплата за газ в 2020 році: як розраховуватимуть ціни на "блакитне паливо" у платіжках за комуналку.