Кабінет міністрів України представив підготовлений до другого читання законопроект про бюджет-2020. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук презентував основні показники на наступний рік.

Представлення бюджету-2020 почалося з виступу прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Поміж іншим, глава уряду зазначив про скорочення на 10% витрат на обслуговування уряду та центральних органів виконавчої влади.

Законопроект про державний бюджет на 2020 рік був прийнятий Верховною радою України у першому читанні 18 жовтня. Повідомляється, що документ містить закладені кошти на проведення земельної реформи та запровадження ринку землі.

Бюджет-2020 отримав понад 2,5 тис. поправок до другого читання. Дмитро Разумков повідомляв, що прийняття бюджету відбувається згідно термінів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Гончарук повідомив, що буде з підвищенням зарплати вчителям

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін перегляне показники ефективності губернаторів

Також "Знай.ua" писав, що політолог Романенко спрогнозував майбутнє України на 2020 рік