Взимку 2015 року в Дебальцеве насправді оточили російських бойовиків, а не українських військових. Тоді президент РФ Володимир Путін сильно панікував і вдався до маніпуляції фактами і підлих погроз Україні.

Про це заявив колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв'ю для "Хронік неоголошеної війни". Запис з'явився на Facebook-сторінці волонтерського фонду "Повернися живим".

"Я пам'ятаю, як Путін сказав: "Дебальцеве наше, ваші війська знаходяться там в оточенні, вони в котлі. Подивіться, що буде. Це буде ще одна революція в Україні", – процитував слова Путіна Клімкін.

За його словами, Путін тоді зовсім не хотів визнавати, що в оточенні насправді опинилися його війська, хоча йому про це прямо говорили представники Німеччини.

«Будь-який компроміс з РФ – зрада»: Павло Клімкін

Це варто послухати. Ексміністр закордонних справ України Pavlo Klimkin в інтерв'ю Vitaliy Deynega розповів про «бої» на дипломатичному фронті у розпал війни на Донбасі, про перші Мінські домовленості (зрада чи перемога?), емоційні переговори з Лавровим та Путіним, «формулу Штайнмаєра», як змінилася наша стратегія з 2014 року та багато речей, яких – впевнені – ви ще не чули. Про все це дивіться у програмі «Хроніки неоголошеної війни» на 24 Канал, та не забувайте підтримувати своє військо, адже війна в Україні досі триває: https://clc.to/b6L7FQ Фонд «Повернись живим»

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Повернись живим op Dinsdag 5 november 2019

Нагадаємо, контррозвідка Служби безпеки розповіла про російських військових і шпигунів, які брали участь у бойових діях на боці "Л/ДНР".

Як повідомляв портал Знай.uа, що Зеленський розповів, як українці допоможуть повернути Крим і Донбас.

Також портал Знай.uа писав, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розсекретив майбутнє "Нормандського формату".