У президентській фракції ″Слуга народу″ один за одним прогриміли гучні скандали: корупційний, ″нецензурний″, ″секс-скандал″ та ″Джокерний″: Богдан Яременко знімає повій, Микола Тищенко роздає депутатам гроші, а Іван Баканов б'ється з Андрієм Богданом.

Партія ″Слуга народу″ перетворилася на розсадник дегенератів. Про це заявив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї прорами ″Не добрий вечір″.

Лесєв зазначив, що нас привчають не реагувати на скандали, підсовуючи натомість ″маленькі радості″: сьогодні включили опалення, ліфт за цілий місяць жодного разу не зламався, цього тижня підвищили ціни і т. д.

У той же час ганебні скандали в партії ″Слуга народу″ залишаються ″непоміченими″ владою і, відповідно, не покараними. А вони відбуваються мало не щодня.

″Але ж це топ-керівництво нашої країни. Люди, які приймають стратегічні рішення″, - зазначає Лесєв.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Та проблема навіть не у черговому скандалі, проблема у тому, що нова влада - це один суцільний скандал, зазначає блогер.

″Ми поміняли мародерів на дебілів, які швидко вчаться мародерської науки. Вони вже запускають схеми в енергетиці, уже влаштовують земельні беззаконня.
Уже забули про необгрунтовано завищені тарифи ЖКГ, уже кидають мільйони людей на субсидії. І вже готують країну до фінального розпродажу″, - говорить Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесева жорстко відреагував на скандал з велелюбним Яременком