Не встигли кияни ще запам'ятати імена новопризначених чиновників, яких мер Києва Віталій Кличко презентував на хвилі гучних звільнень, як один з них вже написав заяву про звільнення. Хто саме покинув лави столичної мерії, дізнавалися Знай.ua.

Віталій Кличко - фото Главред
Віталій Кличко - фото Главред

По гарячих слідах: щойно звільнений – із Запорізької області

Гучна новина стала відома на початку засідання Постійної комісія Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами, що відбулося 6 листопада в будівлі мерії. Розгляд даного питання автоматично відсунуло порядок денний на другий план.

З'ясувалося, що сьогодні написав заяву про звільнення директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Іван Федоров, який буквально нещодавно обійняв цю посаду.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Іван Федоров - фото Печерська районна адміністрація
Іван Федоров - фото Печерська районна адміністрація

"На жаль, знову один із найважливіших Департаментів в інфраструктурі КМДА залишився без керівника. Це якийсь у нас новий рекорд – пішов керівник, який був призначений тільки 2, 5 місяці тому. Для міста неприпустимо, щоб такий Департамент був без керівника, тому я пропоную від комісії звернутися до міського голови, аби якомога швидше призначити конкурс на обрання нового очільника", – зазначає голова Постійної комісія Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами Олексій Окопний.

Інформацію щодо звільнення Івана Федорова підтвердили і у відповідному Департаменті, додавши, що пошук нової кандидатури вже розпочато.

"Буквально кілька хвилин тому звільнився керівник. Тому ми терміново об'явили конкурс. А поки у нас є кілька заступників", – повідомив представник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Як відомо, до цього призначення Іван Федоров займав посаду заступника міського голови Мелітополя Запорізької області.

До речі, на особистій сторінці у Фейсбуці Іван Федоров навіть не встиг змінити власну посаду.

В чому справжня причина?

Хтось цілком нормально сприйняв це призначення, а для когось воно було геть незрозумілим – мовляв, навіщо брати людину з далекого від Києва регіону.

Іван Федоров
Іван Федоров

Втім, за нашими спостереженнями новопризначений Іван Федоров за цей короткий термін проявив більшу зацікавленість існуючими проблемами, ніж більшість з працюючих чиновників. Він приходив на більшість засідань Постійних комісій, де питання хоча б частково торкалися профільних тем.

"Я намагаюсь якомога досконало вивчити весь об'єм інформації по кожному з питань і ретельно цим займаюсь. Бо я не хочу просто доповідати по темі, не вивчивши деталей. Це – непрофесійно. Треба виважено підходити до кожного з напрямків і, тим паче, до проблемних питань – зокрема, і для того, аби викрити недоліки в тих чи інших питаннях", – повідомив Іван Федоров на одному із вересневих засіданні Постійної комісії Київради.

То ж що саме сталося та чому так різко згасло бажання розкласти все "по поличках" і викрити мінуси системи, поки що залишається невідомим.

В свою чергу, ми відправимо офіційний запит щодо надання більш детальних пояснень.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.