Народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Микола Тищенко знову опинився у центрі скандалу. Його молода помічниця, колишня учасниця конкурсу "Міс Україна-2017" Мар'яна Михолап засвітила у Верховній Раді дорогу новинку - останню модель iPhone.

Це зафіксував кореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

На фото видно, що Михолап тримає в руках новенький iPhone Pro 11 Max. Ціна цього телефону стартує від 37 999 гривень. Він лише нещодавно з'явився у продажі в Україні.

Мар'яна Михолап засвітила дорогу новинку
Мар'яна Михолап засвітила дорогу новинку

Зазначимо, що Мар’яна Михолап закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю "економічна кібернетика". Але працювала за фахом дуже нетривалий час.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Микола Тищенко, засідання Верховної Ради
Микола Тищенко, засідання Верховної Ради

Дівчина стверджує, що любить творчу роботу, а саме робота помічницею нардепа дає їй можливість виконувати різноманітні завдання та зустрічатися з багатьма людьми. Варто зазначити, що Михолап не подавала свого резюме для роботи з Тищенком, їй запропонували цю роботу.

Нагадаємо, Зеленський провів телефонну розмову з Ердоганом: про що говорили лідери України і Туреччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський призначив Носка на важливу посаду в СБУ: в чиїх руках тепер держтаємниці України.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський у Харкові переплутав концерн з концертом: конфуз потрапив на відео.