Дружина ресторатора і народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка, 24-річна Алла Барановська розповіла про зміни у житті після початку політичної кар'єри чоловіка.

У коментарі Знай.uа вона зізналася, що Микола більше не приділяє часу ресторанному бізнесу, а їй самій довелося на час віддалитися із соцмереж, щоб не давати зайвих інфоприводів для ворогів та заздрісників.

Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською
Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською

"Довелося більш усвідомлено робити якісь вчинки, дорослішати. Я ж постійно дорослішаю поруч з чоловіком, - зазначила Барановська. - Життя чоловіка змінилося тільки в тому плані, що він взагалі не присвячує часу свому ресторанному бізнесу. Він їм не займається і не є власником. Тому повністю пов'язаний з політичними своїми обов'язками".

Алла зазначила, що деякі ресторани чоловіка тепер у її власності.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це сталося ще раніше, до політичної історії, але зараз він ними не займається. А ми займаємося якимись вечірками, проектами", - поділилася дружина Миколи Тищенка.

Микола Тищенко зі старшим сином Данилом і дружиною Аллою
Микола Тищенко зі старшим сином Данилом і дружиною Аллою

"Ми хочемо залишити для себе не так багато ресторанів, щоб нам було комфортно, де було обідати, снідати і вечеряти. Ми більше не розглядаємо цей бізнес як основний бізнес нашої сім'ї", - додала Барановська.

Алла повідомила, що намагалася відмовити чоловіка йти в політику, але не змогла.

"Так, йому складно, тому що у нього були свої якісь уявлення, своє бачення. Я зробила все можливе, щоб усунути його від усього цього, але він вважає, що у свої 47 він зробив максимум в бізнесі: все, що він хотів, він втілив. І його завжди хвилювали питання України, він завжди допомагав АТОшникам - ніколи це не виставляв у медійному просторі, але завжди це його хвилювало", - повідала Барановська.

Микола Тищенко та Володимир Зеленський
Микола Тищенко та Володимир Зеленський

Нещодавні події у Верховній Раді і скандали навколо депутатів, які торкнулися і Миколи Тищенка, викликали багато обговорень. За словами дружини нардепа, вона перестала реагувати на всі новини.

"Я перестала як-небудь і кого-небудь підтримувати, тому що політика - це така історія, де потрібно все сприймати без емоцій. Якщо ти будеш жити в цьому постійному потоці інформації, то можна збожеволіти за місяць", - сказала вона.

Вона зазначила, що Миколі зараз подобається воювати, боротися і битися на політичній арені.

Микола Тищенко, засідання Верховної Ради
Микола Тищенко, засідання Верховної Ради

"Я йому не заважаю, але, якщо чесно, вже ніяк не підтримую. Тут неможливо якось підтримати. Плюс я в цьому не розбираюся. Я не можу підтримувати, коли не розумію, про що ми говоримо", - підсумувала Алла Барановська.

Нагадаємо, раніше дружина Миколи Тищенка прокоментувала чутки навколо їх сім'ї і розкрила праду про чоловіка.

Також Знай.uа повідомляв, що Микола Тищенко попався “на вудку” пранкерf Джокера, який представився генпрокурором Русланом Рябошапкою, і “злив” йому ситуацію всередині фракції “Слуга народу”.

Крім цього, Знай.uа писав, що дружина Миколи Тищенка Алла Барановська поділилася деталями "Балу квітів", що відбувся в одному з ресторанів чоловіка, а також розповіла про приїзд у Київ Анни Сєдокової.