Цими днями президент України Володимир Зеленський опублікував вже друге інтерв’ю, яке було записано за кермом автомобіля Tesla. Відтак, глава держави їздить столицею та відповідає на найболючіші питання українців. Відповідний відеоролик з'явився в Telegram-сторінці команди Зеленського

Одне із питань, яке підняв глава держави - це знання ним української мови.

"Рівень української мови, на мою особисту думку, він зростає, але я знаю, що є помилки з наголосами, із деякими словами. Хочу говорити краще. Може, і неможливо знати мову на 100%, але я намагаюсь. Практика, більше говорити. Краще з розумними людьми", - каже президент.

Володимир Зеленський, фото Офіс президента
Володимир Зеленський, фото Офіс президента

Окрім цього, Зеленський розповів і про своє президенство, назвавши його не легким.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"До цієї роботи звикнути не можна. Люди ж як кажуть – до хорошого швидко звикаєш. А це реальне життя, дуже складне. Дуже складна професія, забирає всі сили, час, іноді бажання. Ти просто в кінці вечора із людини перетворюєшся в якийсь організм, який не хоче ані думати, ані щось робити", - підкреслив глава держави.

Нагадаємо, Зеленський провів телефонну розмову з Ердоганом: про що говорили лідери України і Туреччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський призначив Носка на важливу посаду в СБУ: в чиїх руках тепер держтаємниці України.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський у Харкові переплутав концерн з концертом: конфуз потрапив на відео.