Відомий в Україні політичний оглядач, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський вважає, що українському главі потрібно мати міцні нерви і багато розумних людей навколо. Про це він заявив в ефірі скандального телеканалу "112 Україна". Туди ймовірний кандидат на крісло мера Києва прийшов на запрошення в одну з програм, де мав можливість поговорити про владу і посадки, які обіцяв Володимир Зеленський.

Так, за словами політексперта, його стривожила бійка Геруса від "Слуги народу" із Ляшком - найрадикальнішим нардепом Ради минулого скликання. Пальчевський порадив українському президенту втрутитись у ситуацію.

Андрій Пальчевський, Bigmir.net
Андрій Пальчевський, Bigmir.net

Також Пальчевський висловився про деолігархизацію, яку обіцяв Зеленський.

"Ось візьмемо серйозна справа. Виступає президент країни, який обіцяв нам деолігархизацію. Перший чоловік, якого він піднімає – Ярославський. Виступає він з такою промовою: "Дорогі товариші бізнесмени, допоможіть, будь ласка, з грошима, люди мерзнуть", на що Ярославський дотепно відповів, що багато людей не треба, це волейбольна команда: грають всі, а платить він. Всі засміялися, але це ж показник для людей мислячих", – каже журналіст.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він продовжив, що якщо було обіцяно деолигархализацию, то при всій любові до Ярославському, потрібно приховувати свої почуття. Тому що народ чекає, що президент повинен звертатися до народної маси, до людей, які повинні рухати цю країну вперед.

"У народної маси немає грошей, а гроші є у олігархів", – перебили Пальчевського журналісти.

На що він відповів, що все розуміє, але влада існує для того, що президент щось змінював у своєму оточенні, щоб вони розмовляли з олігархами.

"Мені здається, що Зеленському Володимиру Олександровичу, я прошу вибачення, треба трохи подумати. Про те, що як так виходить, що все дме в один бік. Адже він обраний народом президент. Я був впевнений, що цифри будуть інші, але 9 тисяч людей, які проголосували у телеграмі, про те, чи варто почати критикувати Зеленського, прийшли з цікавими цифрами. 50 на 50.", – поділився Пальчевський.

Пальчевський вирішив підкреслити, що "у всього є межа, в тому числі і печалі".

На заперечення ведучої, що рейтинги Зеленського тримаються на рівні, Пальчевський відповів коротко: "Я не вірю".

Нагадаємо, Пальчевський іронічно звернувся до Кабміну Гончарука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленському.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський потроллив бійку Геруса з Ляшком.