Вигнання з СБУ Владислава Бухарева і зняття Андрія Геруса з поста представника президента в Кабміні цікаві тим, що відображають зміну балансу сил в оточенні Володимира Зеленського.

Про це розповів політолог Юрій Романенко.

У своєму відеоролику політолог розповів про нові призначення Зеленського.

"Перша тема нові кадрові призначення, які робить Зеленський. Кадрове призначення №1 - щоб Бухарева прибрали з першого зама в СБУ. Кадрове призначення №2 - Геруса прибрали з позиції представника президента в Кабміні", - повідомляє Романенко.

Публіцист вважає,що відставка Бухарева значно послабить позиції Андрія Богдана.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це дуже цікаво з двох причин. Те, що прибрали Бухарева в СБУ означає ослаблення позиції Богдана. Тому, що Бухарев був зав'язаний на нього, був, може, і залишається особистим другом Зеленського. Тим не менш Зеленський пішов на те, щоб прибрати Бухарева з позиції першого заступника, оскільки Бухарев почував себе занадто сильним в СБУ і там постійно розповідав про те, що Баканов це не надовго", - зазначає журналіст.

Також блогер розповів про можливе звільнення Андрія Богдана, голови ВП Зеленського. Він порівняв його з Табачником, який працював разом з Кучмою, і також себе поводив подібним чином. В результаті Кучма не стерпів і звільнив його.
На думку Романенка, така ж доля чекає і Богдана.

"От Богдан зараз у такій же позиції. Він стає для Зеленського надто токсичним", - зазначає блогер.

Нагадаємо, раніше Романенко розкритикував "геніальні" ідеї Ткаченко: "Плодять собі ворогів у будь-яких сферах".

Також Знай.uа писав, що Романенко спрогнозував майбутнє України на 2020 рік: заробітчани, депозити та багато іншого.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Романенко пояснив, що не так із зустріччю Зеленського та "цигаркового гіганта": "Чому бідні? Бо дурні".