Український політолог Юрій Романенко прокоментував заяву генерального директора групи " Брітіш Американ Тобакко Україна Саймона Уелфорда. Відповідна публікація з'явилася в Telegram-каналі.

"Сьогодні ми провели зустріч з президентом України Володимиром Зеленським і міністрами. Я хочу подякувати всіх учасників наради за конструктивний і позитивний діалог. Ми почули слова підтримки і запевнення про швидке вирішення проблеми, яка завдала шкоди нашій індустрії та економіки країни в цілому. Тому, незважаючи на деяку невизначеність з долею закону №1049, але покладаючись на гарантії президента, ми плануємо поступово відновити виробництво в Прилуках, починаючи вже з 8 листопада 2019 року", - заявив Саймон Уелфорд, генеральний директор групи Бритіш Американ Тобакко Україна.

British American Tobacco, top-employers
British American Tobacco, top-employers

Романенко зазначив, що в цій історії все чудово. Однак на думку політолога історія має передбачуваний кінець. Хоча Романенко і не уточнив, який.

"Чому бідні, бо дурні, чому дурні, бо бідні", - пише Романенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому компанія прийняла рішення відновити виробництво на фабриці Ст. А. Т.-Прилуки, починаючи з 8 листопада. Це сталося саме після зустрічі з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Романенко разом з аналітиком Інституту майбутнього назвали ключові помилки України.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко спрогнозував наслідки імпорту електроенергії з Росії.

Також Знай. ua писав, що Романенко розкритикував "геніальні" ідеї Ткаченко.