Глава Офісу Президента Андрій Богдан почав активно викликати до себе "на килим" народних обранців від фракції "Слуга Народу". Нардепи мали пояснити причини, з яких не підтримували деякі законопроекти.

На зустрічі також були присутні голова Ради Дмитро Разумков, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і його перший заступник Олександр Корнієнко. Про це розповів нардеп "Слуги народу" Антон Поляков.

Андрій Богдан, Українська правда
Андрій Богдан, Українська правда

Згодом, на засіданні фракції питання таких "викликів" з боку Богдана обговорювалось із президентом Володимиром Зеленським.

"Мене особисто викликав у кабінет Богдан до себе, і я це питання піднімав на фракції. Говорив про це президенту: "Чому керівник Офісу Президента може викликати в лапках?" – сказав Поляков.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За словами народного обранця, переговори такого штибу відбувалися також і з іншими членами фракції.

"Вони дружно питали мене, чому я проголосував проти ДФР (Департамент фінансових розслідувань), проти законів по ФОПах, по кешбеку. Таке було", – пояснив він.

Політик зазначає, що на зустрічі пояснював свою позицію на вимогу Андрія Богдана.

Андрій Богдан, НВ
Андрій Богдан, НВ

У свою чергу, голова фракції Дивид Арахамія сказав, що така зустріч справді мала місце. Він наголосив, що це був не допит, а бесіда, щоб пояснити свою позицію.

У верхівці хотіли дізнатися, чому він ігнорує, чи є у нього власна позиція або він заангажований іншими групами впливу. Арахамія підкреслив, що своя позиція у Полякова є – і він її пояснив.

Нагадаємо, Зеленський і Богдан отримали зарплати за жовтень.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Богдан відповів на головне питання українців про продаж землі: хто та коли зможе отримати заповітні "сотки".

Також портал "Знай.ua" писав, що меми про Богдана стали хітом мережі.