Народного обранця від партії "Слуга народу" Богдана Яременка, який втрапив у гучний секс-скандал у Верховній Раді, відправили у відставку з посади голови комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва. Глава держави Володимир Зеленський лбурений вчинком слуги народу.

Про це в інтерв'ю LIGA.net повідомив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Спочатку він (Зеленський – ред.) був сильно радикально налаштований аж до складення мандата. Але це питання етичного характеру. До того ж Яременко об'єктивно сильний дипломат. Більше людей обурило не листування, а його подальша реакція. Я жартома сказав, що інцидент з Яременко – це наслідки турборежиму. Тому що люди фактично живуть в парламенті, і особисте життя у них відсутнє", – розповів депутат.

Арахамія зазначив, що на місце глави комітету з міжнародних зв'язків замість Яременко є вже кілька кандидатів.

"В шорт-листі є три-чотири людини, яких ми можемо розглядати. Ліза Ясько є, Святослав Юраш, Марина Бардіна, Микита Потураєв, Марія Мезенцева. Ми зробимо внутрішні праймеріз, щоб люди представили свої програми, і фракція визначиться", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також він наголосив, що посада голови комітету дуже важлива.

Яременко, фото - ZN
Яременко, фото - ZN

Як відомо, нещодавно Яременко потрапив у дуже гучний скандал. Так, народний депутат намагався замовити у Верховній Раді дівчину легкої поведінки. Його "спалили" саме тоді, коли він запитував ціни на інтимні послуги.

Нагадаємо, слугу народу Яременка відправили у відставку після інтимної переписки у Раді.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний нардеп Яременко визвірився на журналістів ВРУ.