12 листопада нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива відвідав засідання Ради в масці Джокера.

Фото з підписом "Кожен з нас сьогодні трохи "Джокер" він розмістив на своїй Facebook-сторінці. На знімку Кива позує з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Ілля Кива і Віктор Медведчук, фото: Facebook/Ілля Ківа

В кінці "вистави" він зняв маску і поклав її на парламентську трибуну, коли там виступав новоспечений нардеп Сергій Рудик.

"Те, що стежить за вами і те, що вас контролює", - сказав Кива. Спікер парламенту Дмитро Разумков на це відповів: "Ми не боїмося гумових масок".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як відомо, Джокером також називає себе пранкер, який раніше листувався зі "слугами народу". На образ Киви він відреагував позитивно, написавши: "Кожен, хто надів маску Джокера, стає другом Джокера і отримує імунітет. Дякую, Ілля".

скріншоти

Джокер у масці Киви

А тим часом Джокер приміряв маску Іллі Киви... Вийшло досить органічно ;) Все про сьогоднішню витівку нардепа у Раді дивіться тут: https://tsn.ua/ukrayina/deputat-illya-kiva-priyshov-u-parlament-u-kostyumi-dzhokera-1441848.html

Geplaatst door ТСН op Dinsdag 12 november 2019

Нагадаємо, Ілля Кива у Раді спантеличив перевтіленнями в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, перший з'їзд "Слуги народу" Зеленського спантеличив українців.

Також портал Знай.uа писав, що глава фракції "Слуга народу" Арахамія пройшов перевірку на детекторі брехні.