Сьогодні, 13 листопада, народна депутатка від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Ірина Геращенко опублікувала вкрай незвичайне фото. Новий знімок з'явився на своїй сторінці у Facebook.

На фотографії Геращенко показала парламентського старожила Нестора Шуфрича, який прийшов на засідання у чорному светрику і згадала, що це погана прикмета.

"Як парламентський старожил , нагадаю одну « прикмету»: якщо Нестор прийшов не в костюмі- краватці , а чорному светрику- буде толокнеча. Чи працює ця парламентська байка цього скликання? День покаже", - підписала світлину вона.

Так, користувач соцмережі Дмитро Адамович у коментарях під фото заявив, що "ще в 2004 році відчув, "що невже вони з кивою, двома своїми трутнями, задовольнять прохання яременко?!😊"
Ще один підписник Олександр Трохимчук зацікавився: "а чи значить це, що Нестір буде битий? 😆"

Ми з Тетяна Мокріді думаємо, куди б його злітати):

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Zaterdag 2 november 2019

Нагадаємо, жінки Верховної Ради повстали проти Яременка і вимагають відставки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Геращенко вирішила взяти приклад з президента Володимира Зеленського і показала, як правильно їсти шаурму.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Геращенко здивувала українців знімками з золотою короною.