У середу, 13 листопада, у Конгресі США почали публічні слухання у справі щодо імпічменту президента країни Дональда Трампа.

Свідчення транслюватиме американське телебачення. Трансляцію з перекладом українською веде Голос Америки.

Троє чиновників, які постануть перед Конгресом цього тижня, вже заявили за зачиненими дверима, що Трамп за допомогою військової допомоги та зустрічей у Білому домі хотів домогтися від влади України розслідування проти своїх політичних конкурентів.

Дональд трамп, фото The Washington Post
Дональд трамп, фото The Washington Post

У середу планується слухання повіреного у справах США в Україні Вільяма Тейлора і заступника помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії Джорджа Кента. 15 листопада заслухають колишнього посла США в Україні Марі Йованович.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Вільям Тейлор, Джордж Кент свідчать в Конгресі в рамках процедури імпічменту Трампа.

Вільям Тейлор, Джордж Кент свідчать в Конгресі в рамках процедури імпічменту Трампа. Наживо. Переклад українською основної частини слухань

Geplaatst door chastime op Woensdag 13 november 2019

Телевійзійні мережі ABC, CBS, NBC і PBS оголосили, що змінять регулярну програму, для того, щоб повідомляти про слухання 13 і 15 листопада. Fox News, MSNBC, CNN і C-SPAN слідкуватимуть за слуханнями в прямому ефірі.

Зазначимо, що розслідування щодо імпічменту Трампа почали через скаргу представника розвідки США на 30-хвилинну телефонну розмову 25 липня між президентами США й України Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським. Трамп називає розслідування "полюванням на відьом".

Нагадаємо, що Тимошенко перейшла в опозицію через скандальний закон: "Зеленський перейшов всі червоні лінії".

Як повідомляв Знай.uа, Facebook і YouTube заборонили будь-яке згадування Чарамелла: хто він та як пов'язаний з Трампом і Зеленським.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...