Хелен Міррен і Іен Маккеллен, популярні британські актори, розіграли пародію на розмову між Володимиром Зеленським, президентом України, і Дональдом Трампом, президентом США, в ефірі програми The Late Show.

Стівен Колберт, ведучий шоу, запропонував акторам розіграти фрагмент розмови, коли Трамп просить Зеленського про "послугу" в обмін на військову допомогу - саме він став причиною виникнення міжнародного скандалу, який не вщухає вже кілька місяців.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, REUTERS
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, REUTERS

"Ви намагаєтеся провести Брексіт — щоб Британія вийшла з Європейського Союзу. А ми намагаємося зробити, щоб Трамп вийшов з Овального кабінету. Ми тут намагаємося здійснити Трексіт (Traxit=Trump+Exit). Можливо, ви чули, Дональд Трамп дозволив випустити розшифровку розмови, в якій він займається здирництвом з українського президента. Він каже це ідеальна телефонна розмова, ідеально невинна. І він хоче її прочитати в ефірі, і каже, що, якщо прочитає її, всі побачать його невинність", - пояснив ведучий і запропонував акторам зачитати фрагмент розмови.

Ведучий додав після того, як актори зачитали фразу, де Трамп просить про послугу: "Давайте я розповім вам про мізансцену. Ви розмовляєте по телефону з президентом України. На його країну напала Росія. У вас є військова допомога, якої він потребує, але ви її не дасте, поки не отримаєте вигоду у відповідь".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як звати того, з ким я розмовляю?", - запитала Міррен.

"Президент Зеленський", - відповів Колберт.

"Я б хотів, щоб ви зробили нам послугу", - продовжує Міррен.

Актори намагалися прочитати цю фразу максимально невинно по черзі, але в підсумку Міррен заявила: "Немає жодного способу вимовити це, щоб воно звучало інакше, ніж винувато. Тому що це фраза винності".

Нагадаємо, раніше знаменитого Ігоря Верника екстрено госпіталізували: весь цей час актор приховував важку хворобу.

Також Знай.uа писав, що дружина Харламова Асмус не витримала знущань і розридалася під час інтерв'ю: "Я була б іншою...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пікалов з "Квартал 95" своєрідно оцінив долю "Слуги народу" з Зеленським: "Розстріляти Раду".