Олександр Пікалов, актор і сценарист студії "Квартал 95" розповів в інтерв'ю, як замислювалося створення фільму "Слуга народу", і як він отримав таку величезну популярність серед українців.

За словами Пікалова, "Слуга народу" не замислювався як передвиборна агітація Володимира Зеленського, президента України: "Коли зараз хтось каже, що фільм, а потім і серіал "Слуга народу" – це передвиборна кампанія Володимира Зеленського, мені смішно, тому що це повна нісенітниця".

Олександр Пікалов, Sportyv
Олександр Пікалов, Sportyv

З самого початку, творці серіалу придумали його, щоб продемонструвати, наскільки українці втомилися від того, що коїться в політиці, і хотіли продемонструвати, про що народ говорить у побуті, під час "кухонних" розмов:

"Починалося все це як екранізація спілкування людей на кухні. Ми хотіли показати політикам, як спілкується простий народ, які теми обсмоктують вдома, що їм не подобається і про що мріють, як в одному з епізодів фільму, просто взяти і перестріляти всю Верховну Раду. Ми хотіли показати, наскільки людям набридло все, що відбувається у верхівці".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олександр Пікалов, Кіпо-nik
Олександр Пікалов, Кіпо-nik

Пікалов також пояснив, що нецензурна лайка Голобородько, персонажа Зеленського, це те, що відбувається всередині кожного українця. Пікалов додає: "Переконаний: коли президентом став той, хто сам відчував це невдоволення владою і ситуацією в країні, зміни все-таки повинні відбутися. Вся країна чекає. І я теж".

Нагадаємо, раніше Єльцин - агент СБУ і таємний склад ядерної зброї України: кварталівці розкриють держтаємницю та справжню мету візиту Тома Круза.

Також Знай.uа писав про зворушливу і смішну історію кохання Зеленського та першої леді: з першого погляду.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що друг Зеленського Пікалов з "Квартал 95" йде на "Розсміши коміка": чим дивуватиме команда з Дніпра.