Уже цієї суботи, 26 жовтня, на каналі ″1 + 1″ відбудеться показ другої частини прем'єрного ″Вечірнього Кварталу″.

Розпочнеться концерт о 21:30 інструктажем Євгена Кошового, який буде готувати глядачів в залі до приїзду Володимира Зеленського. А Юрій Великий в образі Президента проведе перекличку серед народних депутатів.

″Юсупов, ви у нас хто? Геолог? Ви як в партію потрапили? Просто в Трускавці в хоровод потрапили і понеслося? Тобто, такий-сякий, а відбір все-таки пройшли. Ясно. Піджак є? Ну, працюйте тоді.

А Вакарчук тут? Чому ви досі не подали жодного законопроекту? Чи не можете приспів дописати?″

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В одному з номерів актори згадають і колишнього спікера Верховної Ради Андрія Парубія (Олександр Пікалов), який буде передавати справи своєму наступникові Дмитру Разумкова (Юрій Крапов).

Також глядачі побачать мініатюру-фантазію на тему того, що робив Володимир Зеленський, коли йому відкрили доступ до всіх державних таємниць. У розмові президента зі своєю дружиною з'ясується, де насправді зберігається українська ядерна зброя, і чому інформація про політ першого українця на Місяць була засекречена.

″Володимир: - А ще Єльцин був агентом СБУ, ти знала?
Олена: - Ти жартуєш !?
Володимир: - Ні ... Він же реально допомагав Україні.
Олена: - Як?
Володимир: - ... спеціально так багато пив, щоб на його тлі Кучма не п'є виглядав″.

Та актори ″Кварталу″ жартуватимуть не лише про політику. У новому випуску покажуть комічну ситуацію, яка сталася з героєм Степана Казаніна, коли він намагався провести до себе додому дівчину легкої поведінки (Олена Кравець) повз сувору консьєржку (Юрій Ткач).

Також буде номер, в якому кварталівці розкажуть, чому насправді Том Круз приїжджав в Україну, і розкажуть своє бачення кращих локацій для зйомок голлівудських фільмів: кіно про зомбі-апокаліпсис найкраще знімати в метро в переході зі станції Театральна на Золоті ворота, а фільм в жанрі хоррор - на Пейзажній алеї.

Під час фінальної пісні на мотив хіта Скрябіна ″Старі фотографії″ хлопці поділяться своїми архівними сімейними знімками, які вперше будуть продемонстровані на великому екрані.

Нагадаємо, "Вечірній квартал" розповів, де ховався Коломойський

Як повідомляв портал Знай.ua, коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей.

Також Знай.ua писав, клон Зеленського повторив головну "фішку" з інавгурації президента.