У вівторок, 15 жовтня, в київському Палаці "Україна" відбувся перший в осінньому сезоні концерт "Вечірнього Кварталу". Корреспондент Знай.ua побував на концерті і поділився враженнями від свіжого матеріалу студії президента Зеленського.

Варто зазначити, що багато хто чекав на появу на шоу самого гаранта, про що неодноразово жартував Євген Кошовий. Побачити Зеленського, правда, вдалося тільки в пародії Юрія Великого. Разом з Оленою Кравець вони показали сценку, у якій президент розкриває першій леді всі держтаємниці.

Так, президент-утікач Віктор Янукович насправді часто ходив у ліс у Межигір'ї, щоб передати шифровки в Кремль з допомогою азбуки Морзе. Для цього він стрибав по пеньках. А знаменитий момент, коли вінок впав на екс-президента, був відповіддю від Путіна на питання про те, чи варто підписувати угоду з ЄС.

У сценці розкрили, де весь цей час ховався Ігор Коломойський. Виявляється, він був не в Женеві, а сидів у банкоматі Приватбанку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Президент" розповів, чому Олег Ляшко весь час затівав бійки: "Олегу Валерійовичу подобається, коли його б'ють".

Володимир також відповів на головне питання про те, чому українці люблять сало: "Ми свиням мстимо, тому що колись вони їли нас. Тут же жили свинозаври"

Нагадаємо, коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, клон Зеленського повторив головну "фішку" з інавгурації президента.

Також портал Знай.ua писав, двійник Зеленського зацілував Кошового в улюблене місце президента.