Володимир Зеленський, перебуваючи на відповідальному посту президента України, все ж не забуває про свій колишній колектив Студї Квартал 95. Він навіть переглядає нові випуски.

Кварталівець Олександр Пікалов, який особливо відомий пародіями на Віктора Януковича зізнався, що Володимир Зеленський навіть телефонував Євгену Кошовому з приводу нового випуску.

Володимир Зеленський та Євген Кошовий

Отже, український президент продовжує обговорювати Квартал зі своїми колишніми колегами. Після одного з випусків Володимир Зеленський зателефонував новому лідеру студії Євгену Кошовому та поговорив з ним про технічні питання шоу.

Олександр Пікалов запевнив, що у Зеленського не виникло жодних запитань щодо щодо гумору та жартів про нього і Богдана. Президент, наприклад, запитав, чому на початку випуску не прозвучала знаменита пісня.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Олександр Пікалов

Історія Квартал 95 почалася з успіху криворізької команди в КВН, а потім і виступів в ефірі каналу 1 + 1. Невдовзі Володимир Зеленський разом з командою створили Студію Квартал 95, яка випустила відоме гумористичне шоу Вечірній квартал.

Наразі Зеленський змушений відійти від безпосереднього керівництва та справ Кварталу. Глава держави сконцентрований на питаннях розвитку країни і її благополуччя.

Вечірній квартал

Пікалов пояснює увагу Зеленського до роботи Кварталу просто: Вечірній квартал - як дитина Зеленського, він з командою створив студію практично з нуля.

Нагадаємо, раніше поки Зеленський зустрічається з Трампом, "Квартал 95" розніс президента США в пух і прах

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пальчевський прокоментував кандидатуру Кошового з Квартал 95 на пост мера столиці

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський відзвітував перед українцями