Президент Володимир Зеленський зауважив, що він з командою налаштований на те, щоб проводити реформи в Україні якомога швидше. Про це передає прес-служба гаранта.

"Ми не будемо говорити про важливість боротьби з корупцією або важливість дерегуляції - ми це все робимо вже сьогодні, хоча треба було зробити ще вчора", - сказав Зеленський.

Гарант зазначив, що з перших днів його команда почала вирішувати проблеми, які відкладалися роками. Він нагадав, що в при роботі нового парламенту була знята депутатська недоторканність і запрацював Вищий антикорупційний суд.

"На тлі цих змін виріс кредитний рейтинг України з В- до В і покращився прогноз зі "стабільного" на "позитивний" агентства Fitch Rating. Економіка зростає вже 14 кварталів поспіль і досягла 4,6% у 2-му кварталі цього року", - констатував президент.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зеленський підкреслив, що зробить все можливе для забезпечення економічного зростання України.

Нагадаємо, Зеленський подарував "євробляхерам" те, про що вони мріяли.

Раніше Знай.ua повідомляв, Олена Зеленська вбралася у траурні кольору через президента.

Також Знай.ua писав, стало відомо, як живе спікер парламенту Разумков.