Знаменитого російського актора Ігоря Вєрніка екстрено госпіталізували до лікарні в Москві. Стало йому погано в Московському художньому театрі імені Чехова, про це пише Teltgram-канал Mash.

Як відзначається, в театрі актору стало зле та він попросив викликати медиків. Водночас у Вєрнікова почала німіти нога. Після того, як медики надали першу медичну допомогу, його забрали в лікарню.

Ігор Вєрник, фото - film.ru
Ігор Вєрник, фото - film.ru

Пізніше брат актора Вадим Верник розповів, що у Ігоря сталося загострення остеохондрозу.

"Зробили йому обстеження необхідне, уколи і відпустили додому. Він погано відчув себе в театрі. У нього повинен був бути спектакль" Номер 13d ", його скасували".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав 70-річну Примадонну без фільтрів, кумедно посміхаючись на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий російський телеведучий Андрій Малахов в інтерв'ю для шоу Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!" на YouTubе розповів про конфлікт з Максимом Галкіним.