Ведуча програми "Право на владу" Наталія Мосейчук напророчила невеселе майбутнє співголові депутатської фракції партії "Опозиційна платформа - за життя" Юрію Бойку.

Мосейчук попередила Бойка про долю нардепки Скорохід, яку збираються вигнати з фракції "Слуга народу".

Курйозна ситуація вийшла в ефірі ток-шоу, коли депутат від “Слуги народу” Микита Потураєв похвалив опозиціонера Юрія Бойка.

Потураєв заявив, що Юрій Бойко, котрий зараз виступає проти ринку землі, раніше готував аграрну реформу, яка передбачала продаж земельних ділянок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Слуга народу" похвалив Бойка, заявивши, що його реформа на той час була ліберальна. При цьому депутат від ОПЗЖ розсміявся та пробував це заперечити.

"Та Бойка за це завтра з партії виженуть. Буде, як Скороход”, – прокоментувала ситуацію Наталя Мосейчук.

Нагадаємо, 13 листопада Верховна Рада протягла закон про відкриття ринку землі в Україні.

Це рішення підтримали лише депутати з фракції "Слуга народу" - 227 голосів, та окремі позафракційні депутати - 16 голосів. Всього разом 240 голосів "за".

Також Знай.ua писав, Тимошенко несподівано переходить в опозицію через скандальний закон про ринок землі.