У закладах охорони здоров'я по всій країні склалася досить сумна ситуація. Так, в деяких лікарнях, поліклініках та санаторіях утворилася заборгованість із заробітної плати.

Так, глава Міністерства охорони здоров'я України Зоряна Скалецька заявила, що дана проблема відбувається щороку. Тим не менш, міністр обіцяє, що це відбувається в останнє. Про це пишуть українські ЗМІ.

Зарплати українців
Зарплати українців

Повідомляється, що вже близько двох місяців медпрацівники очікують заробітну плату. Щоб нагадати про себе, в місті Дубно Рівненської області медпрацівники вийшла на страйк і перекрили трасу міжнародного значення Київ-Чоп.

Зоряна Скалецька, фото: slovoidilo.ua
Зоряна Скалецька, фото: slovoidilo.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зоряна Скалецька зазначила, що сьогодні на засіданні уряд має проголосувати за те, щоб виділити 700 мільйонів гривень для погашення заборгованості, а до кінця року планують знайти ще 300 мільйонів. Міністр додала, що місцева влада також повинна займатися дофінансуванням установ охорони здоров'я. Під час засідання Верховної Ради вона закликала всіх депутатів мажоритарників співпрацювати в регіонах з місцевою владою і нагадувати їм про це.

Нагадаємо, зламав руку і впав у кому: франківець два тижні не приходить у себе, - рідні звернулися до копам.

Як повідомляв Знай.uа Віктор Медведчук розповів про угоду з "Газпромом" і зниження ціни на паливо: основні деталі зустрічі.

Знай.uа писав, Зоряна Скалецька назвала "4 кити української медицини": що не вдалося Супрун.