Викрадення глави "Укрексімбанку" Олександра Гриценка прокоментували на телеграм-каналі Klymenko Time.

Скріншот, фото з телеграм-каналу

У повідомленні йдеться, що Гриценка не вкрали, а затримала СБУ за дорученням ГПУ. Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

Гриценко був призначений на посаду голови правління "Укрексімбанку" наглядовою радою фінустанови 1 серпня 2014 року. Колективу банку його представила особисто тодішня голова НБУ Валерія Гонтарєва.

Також у повідомленні пригадали, що про викрадення першим повідомив телеканал "Прямий" Петра Порошенка. А 20 серпня повідомлялося, що СБУ звернулася до Генпрокуратури докащательствами причетності контрольованих Порошенко керівників державного "Укрексімбанку" створення злочинної організації. В результаті це призвело до докапіталізації банку за рахунок держбюджету на суму 22 мільярди (!) гривень.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Петру Олексійовичу є чого хвилюватися. Тому "Прямий" так і схаменувся. Ще чекаємо на "5 каналі". І заяву від "Євросолідарності". Обов'язково", - додали у повідомленні.

img desc="Укрексімбанк, фото з архіву"]540325[/img]

Зазначається, що родина звернулася до правоохоронних органів.

Гриценко, фото 5 канал

Варто відзначити, що сьогодні вдень під час прогулянки із дитиною Гриценка невідомі затягнули і повантажили його у чорний автобус на очах у дитини. Все трапилось посеред білого дня під час прогулянки із дитиною.

Нагадаємо, Гриценка викрали під час прогулянки з дитиною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, куди найчастіше дивляться депутати на роботі.